FesSalut sorgeix de la fusió de la fisioteràpia especialitzada amb tot el relacionat amb la salut.

La nostre filosofia parteix d’un tractament individualitzat tenint en compte l’atenció multidisciplinària al pacient, aconseguint un treball holístic, integral, global i personalitzat.

Garantim tècniques de tractament actualitzades gràcies a la formació continuada i alhora, optimitzant la recuperació de la salut.

Tenint en compte que el que es vol expressar és el sentit general del centre, on els diversos serveis que s’ofereixen tenen com a nexe comú la salut, es genera una cadena de punts connectats entre sí que dibuixen la silueta d’una “S”. Salut física, mental, emocional, integrativa, nutricional i energètica ... es relacionen entre sí. El treball amb totes elles és el que distingeix i defineix la voluntat del centre: un treball de salut integral. És per això que gràficament s’uneixen els punts, per marcar un recorregut on tot té relació i està connectat. L'imago presenta formes gràfiques arrodonides (orgàniques, pensant en el sentit del centre).

Al nostre centre, a Tona, hi regne un ambient del més acollidor, familiar i propè.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta o dubte que us sorgeixi.

Ho podeu fer a través del formulari de contacte, correu electrònic, telefònicament, via WhatsApp o mitjançant les xarxes socials, ja que disposem de Facebook i Twitter.

Us convidem a visitar-nos sense cap compromís.