FesSalut, Centre de Salut Integral sorgeix de la fusió de la salut integrativa i global, format per un equip de professionals de diverses disciplines de la salut.

La nostra filosofia parteix d’un tractament individualitzat tenint en compte l’atenció multidisciplinària al pacient, aconseguint un treball holístic, integral, global i personalitzat.

Garantim tècniques de tractament actualitzades gràcies a la formació continuada i alhora, optimitzant la recuperació de la salut.

Els diversos serveis que s’ofereixen tenen com a nexe comú la salut; salut física, mental, emocional, integrativa, nutricional i energètica ... es relacionen entre sí.

Els diversos serveis que s’ofereixen tenen com a nexe comú la salut; salut física, mental, emocional, integrativa, nutricional i energètica ... es relacionen entre sí. El treball amb totes elles és el que distingeix i defineix la voluntat del centre: un treball de salut integral.

A FesSalut trobaràs un equip jove, dinàmic, unit i especialitzat en diferents àrees de la salut amb l'objectiu d'aconseguir el teu màxim benestar.

Al nostre centre, a Tona, hi regne un ambient del més acollidor, familiar i propè.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta o dubte que us sorgeixi.

Ho podeu fer a través del formulari de contacte, correu electrònic, telefònicament, via WhatsApp o mitjançant les xarxes socials, ja que disposem de Instagram, Facebook i Twitter.

Us convidem a visitar-nos sense cap compromís.