FISIOTERÀPIA

La salut en bones mans

Millora la salut amb la fisioteràpia. Disminueix el dolor, anticipa't i tracta les lesions esportives. Prepara’t per les noves fites, potencia o recupera la musculatura, corregeix i reeduca la postura.

FISIOESTÈTICA

La bellesa és el teu reflexa

Especialitat més innovadora i d’avantguarda. Pre i post cirurgia plàstica, estètica i reparadora, Drenatge Limfàtic Manual... Tractaments exclusius amb la cosmètica d’última generació dins del marc de la salut.

OBSTETRÍCIA

En forma per dins

Ens ocupem de la prevenció i tractament de qualsevol afectació del sol pelvià femení. Aconsegueix una òptima preparació al part i recupera’t en el postpart de forma integral.

OSTEOPATIA

Recupera l'equilibri corporal perdut

Tractament i diagnosis dels problemes mecànics del nostre cos. És clau reactivar aquesta mecànica a través de la manipulació articular, mobilitzacions i estiraments per fer fluir la nostra energia muscular.

ACUPUNTURA

Millora la teva qualitat de vida

Tècnica mil·lenària Xinesa amb efectes molt beneficiosos per al nostre cos. Mitjançant la inserció de petites agulles al nostre cos alleugerirem el dolor tractant uns determinats punt estratègics. Complement ideal a les teves teràpies.

PSICOLOGIA

En equilibri amb un mateix

Exploració de diferent conceptes de la ment. Les nostres conductes, les nostres influencies. Conèixer-nos nosaltres mateixos és clau. Percepció, Motivació, Intel·ligència, Emocions, Relacions personals... Un Coaching Personal al teu costat!

PODOLOGIA

Escolta el que et diuen els peus

Des de el dolor crònic, fins a la prevenció d'aquest! A través d'un estudi biomecànic podrem valorar les teves necessitats. Trobarem la solució més adient. Crearem també les teves plantilles a la teva mida.

DIETÈTICA

Dieta equilibrada ajustada al teu gust

Des de FesSalut us oferim el servei de nutrició i dietètica adaptat a la persona i a les seves necessitats. L'assessorament i planificació de la dieta es farà segons la situació i estat fisiològic en que es trobi la persona: embaràs, lactància, infància, adolescència, menopausa, edat avançada...

PNI

Connecta el teu cos amb la teva ment

La psiconeuroimmunologia és un conjunt de interaccions que tenen lloc al nostre cos, no sols intervenen processos químics, els sistemes nerviosos, immunes i endocrins en prenen part. Analitzarem tot el teu cos i crearem la dieta que aquest més necessita.

ACTIVITATS

El moviment és vida

Et proposem l’oportunitat de poder gaudir i millorar la qualitat de vida amb aquestes activitats grupals. Aposta per l’Esquena Sana, Pilates Terapèutic, Gimnàstica Abdominal Hipopressiva, Pilater per embarassades, Biodansa, Ioga, etc.

FLORS DE BACH

Sistema terapèutic holístic, eficaç i natural

Les Flors de Bach ofereixen una ajuda per aconseguir un òptim equilibri emocional, el qual ens ajudarà a mantenir una bona salut física. Són suaus en acció i poden utilitzar-se alhora amb medicaments, aliments i homeopatia.

TAPPING

Vendatge Neuromuscular - Kinesiotape

Tècnica que utilitza un esparadrap terapèutic amb propietats d’elasticitat fins a un 140-160%, per complementar a una gran varietat de trastorns, especialment lesions i dolors musculars relacionats amb l’esport; sense limitar-ne el moviment.